Testimonials

H. de Vaart:

Wat ontzettend handig zeg! Zelf heb ik vorige maand vier abonnementen afgesloten op wetenschappelijke tijdschriften en de dagelijkse krant. Buiten het feit dat ik nu geen gigantische papierwinkel aan afval heb, kan ik mijn tijdschriften nu overal lezen. Ontzettend handig wanneer ik wat tijd te doden heb in de trein, onderweg naar mijn day-time job bij het Amsterdams casino. De iPhone is gemakkelijk te bedienen en je kunt zelfs het lettertype , grootte van de letters en het licht instellen wanneer je in het donker leest. Voor mij geen papieren kranten meer. Iphonemedia heeft mij het licht laten zien!

K. Verlaar:

Hallo, ik ben helemaal niet blij met deze nieuwe technologie. Ik ben namelijk krantenbezorger en ik merk zienderogen dat steeds minder mensen lid worden van de krant. Tenminste, de papieren krant dan. Bijna elke week valt er wel weer een adres af die geen krant meer wenst te hebben. Nu ik er achter kwam dat mensen de kranten via iPhonemedia lezen, begon ik toch aardig voor mijn baantje te vrezen. Ik vind dat mensen zoiezo al teveel achter hun iPhone zitten en nu willen ze ook nog eens hun kranten digitaal gaan lezen. Er gaat toch niets boven het geritsel van een krant wanneer je deze openslaat? Bovendien nog handig voor de kattenbak ook.

F. Loven:

Vroeger was het altijd ruzie wanneer mijn kinderen vochten om de nieuwe Donald Duck. Vandaag hebben ze beiden een abonnement op het tijdschrift. Zo kunnen ze afzonderlijk en waar ze willen zelf op hun iPhone lezen. Ik heb zelf ook een abonnement genomen op het tijdschrift “Quest”. Heerlijk om online te lezen. Je hebt altijd het meest recente blad en je hoeft niet met een tijdschrift onder je arm rond te lopen.

P. van Brugge:

Als stewardess ben ik natuurlijk altijd onderweg. Voorheen sleepte ik maar liefst 15 verschillende tijdschriften mee uit Nederland om toch in het buitenland een beetje het gevoel te hebben dat ik thuis was. De dagen met een propvolle koffer zijn gelukkig voorbij. Sinds dat ik op de website van iPhonemedia.nl ben gaan kijken, heb ik meer dan 10 abonnementen afgesloten op mijn favoriete tijdschriften. Geweldig zeg, ik kon ze allemaal digitaal terug vinden. Ook tijdens lange vluchten kan ik nu heerlijk lezen.

O. Graaff:

Sinds dat ik mijn tijdschriften online lees, loop ik niet elke dag met een stapel papieren onder mijn arm naar mijn werk. In de bus kan ik heerlijk mijn favoriete artikelen lezen zonder dat iemand daar last van heeft. Jammer dat de busrit slechts 30 minuten duurt. Ook ontzettend handig dat iPhonemedia mijn voorkeur voor tijdschriften onthoud. Suggesties voor meer artikelen over een bepaald onderwerp staan gewoon op de website. Op deze manier ben ik nog veel meer artikelen tegen gekomen die mij behoorlijk interesseren. Ik lees nu voortaan ook de krant online op mijn iPhone. Ik heb het gevoel dat het nieuws online veel recenter is dan in de papieren krant van voorheen.

W. Schippers:

Laatst heb ik mijn dochter geabonneerd op de Flair en de Viva voor haar verjaardag. Erg handig die online tijdschriften moet ik zeggen. Het enige nadeel is misschien dat ze nu nog meer tijd spendeert met een iPhone in haar handen. Wel scheelt het een enorme papierberg en zijn de abonnementen een stuk goedkoper dan bij papieren tijdschriften. Zelf heb ik ook twee abonnementen afgesloten zo dat ik in de stille uurtjes tijdens mijn kantoorbaan kan lezen. Ik denk niet dat ik ooit nog een stap terug zet door mijn tijdschriften in een boekenwinkel te halen. Zolang iPhonemedia alles heeft dat ik wil lezen, zie je mij niet meer met een stapel papier rondlopen.