Waarom met iPhone

Waarom zou u kiezen voor online tijdschriften of kranten als u deze gewoon via de brievenbus kunt ontvangen? De voordelen zijn eindeloos. Ten eerste hoeft u nu niet meer uw favoriete leesmateriaal mee te nemen wanneer u naar buiten gaat. Een iPhone heeft u tenslotte altijd op zak en dit scheelt enorm veel ruimte natuurlijk.

Stel u eens voor: het kan nog uren duren voor dat de file is opgelost. Geen enkel probleem met al die tijdschriften die u gewoon in uw broekzak hebt zitten. Of wat denkt u tijdens een bezoek aan de tandarts. In de wachtruimte liggen enkel en alleen maar tijdschriften die niet recent zijn of die u misschien niet interesseren. Met uw favoriete tijdschrift op uw iPhone is dit geen enkel probleem meer. U kiest zelf uw favoriete leesmateriaal uit en beslist zelf wanneer u deze kunt lezen.

Ook voor naslag werk is een tijdschrift of krant op uw iPhone erg handig. Eventjes snel opzoeken hoe dat u uw auto weer aan de praat krijgt langs de kant van de weg? Met een auto tijdschrift op zak kan dit probleem snel opgelost zijn. Gaat het morgen regenen? Zoek het op in het weerbericht. De voetbal uitslagen van gisteren? Met een snelle veeg van uw vinger is de krant binnen handbereik.

Gelezen tijdschriften en kranten belanden niet in de papierbak na dat u deze heeft gelezen. Dit is een enorm voordeel van digitaal lezen en bovendien nog veel beter voor ons milieu. Op de iPhone kunt u alle tijdschriften en artikelen opslaan om later nog eens te lezen. Wanneer u klaar bent en u wilt het niet meer bewaren, wist u gewoon het bestand met een veeg met uw vinger. Makkelijker kan het niet.

U zult merken dat de abonnementen op digitale tijdschriften en kranten een stuk goedkoper zijn dan de papieren variant. Dit komt voornamelijk door het voorkomen van druk kosten, papier kosten en natuurlijk al het personeel dat nodig is voor de productie van een tijdschrift of krant. Besparingen vanaf een belasting perentage die de winkels opleggen op tijdschriften tot aan maandelijkse bezorg kosten. Online uw kranten en tijdschriften lezen is niet alleen erg handig, het bespaart u tevens een hoop geld voor het zelfde product.

Online kranten zijn sneller met nieuws. Dit komt voornamelijk door dat de kranten gedrukt moeten worden voor dat ze op de deurmat kunnen verschijnen. Online kranten hebben dit probleem niet ben kunnen snel en efficiĆ«nt het nieuws vertellen. Ook is het erg handig om niet te hoeven zoeken naar bepaalde artikelen. Wanneer u een artikel in de krant leest en het vervolg kunt lezen op bladzijde 7, hoeft u niet meer door de krant te rommelen naar de juiste pagina. Digitale kranten kunnen snel en gemakkelijk naar de gewenste pagina gaan. Wegwaaien van pagina’s of de kat die weer eens de krant heeft ingepikt voor een middag dutje is ook verleden tijd. Bovendien onthoud iPhonemedia uw favoriete aankopen en abonnementen. Suggesties voor uw leesvoorkeur staan netjes boven aan de website vermeld.

Iphonemedia zorgt er voor dat al uw favoriete tijdschriften en kranten recent zijn. Vers van de pers, betekent ook vers van de pers. Kijk regelmatig op onze website voor de nieuwste uitgaven en beslis op welke dagbladen en tijdschriften u wilt abonneren. Alle informatie die u wenst in de palm van uw hand!